Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Brzánky, okres LT - prodej vesnického, samostatně stojícího, zděného, nepodsklepeného a patrového RD 5+1, nedaleko středu menší obce bez občanské vybavenosti, Roudnice n.L. asi 5 km, Štětí asi 10 km, pozemek okolo domu v rovině, většina plochy zpevněna – beton, za domem svah, oploceno pletivem a zdí, vjezd na pozemek vraty, vedlejší stavby – bývalé chlévy, dílna, suché WC, sklad a přístřešek, sklep v terénu, součástí přízemí i bývalý chlév a sklad, přízemí – vstupní chodba, koupelna (splachovací WC, umyvadlo, vana, el. bojler, plynový kotel), kuchyně (linka, dřez, el. sporák, kamna na tuhá paliva, jídelní kout), obývací pokoj, patro – prostorná spojovací chodba a 4 obytné místnosti, RD má sedlovou střechu, taškovou krytinu, nevyužitý půdní prostor, el. 220/380, vodovod i vlastní studna, plynové ÚT, kanalizace, možnost tel., součástí ceny i zděná garáž asi 100 m od objektu a veškeré vybavení domu, objekt je suchý, vyžaduje drobné opravy a udržovací práce, k dispozici ihned., prodám, na prodej,Brzánky, okres LT - prodej RD 5+1, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace