Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme ke koupi chatu vhodnou k celoročnímu užívání případně k trvalému bydlení, která se nachází v pěkném prostředí v Kráné Lípě u Šindelové. Chata je ve výborném stavu, dokončena byla v roce 2003. Vnitřní uspořádání bylo velmi dobře, funkčně a do detailu propracováno. Je zde kombinovaný zdroj vody. V obci je veřejný vodovodní řád, který je do chaty zaveden, avšak je zde také vlastní studna s pitnou vodou. Vytápění chaty je také kombinované. Je zde elektrické, centrálně řízené vytápění a dále také krb, který je schopen vytopit celý objekt a to díky průduchům, kterými je teplý vzduch rozváděn do všech jeho částí. Kanalizace je provedena septikem, vřejená kanalizace ani plyn v obci není. V přízemí chaty se nachází garáž a jedna obytná místnost s krbem. Krb v této místosti zároveň vytápí garáž. Dále jsou zde samostatné prostory v hodné k uskladnění potravin. V prvním patře je velký obývací pokoj, kuchyně a koupelna s wc. Ve druhém patře jsou tři obytné pokoje s vestavěným nábytkem. K chatě náleží zahrada s krbovým grilem a otevřeným i zastřešeným posezením. Hypoteční úvěr zařídíme, v případě neposkytnutí námi zprostředkované hypotéky je Vám rezervační poplatek vrácen v plné výši., prodám, na prodej,Chata k celoročnímu užívání v Krásné Lípě u Šindelové, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace