Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Usedlost se samostatně stojící stodolou je na pozemku zast.pl. o výměře 680 m2, navazuje zahrada 544 m2 a pozemek ost.pl. 81 m2, celková plocha pozemků v rovinném terénu 1 305 m2, vše v k.ú. Studnice u Lodhéřova, obec Lodhéřov, okres J.Hradec. Na obytnou část v průčelí navazují původní chlévy. Naproti je samostatně postavená stodola. Za vstupem do dvora je kopaná studna - dosud jako hlavní zdroj vody. Dům je napojen na obecní vodovod, světelný proud. Obytná část je přístupná ze dvora verandou. Zdivo masivní smíšené, střecha sedlová 40o s pálenou krytinou- bobrovky. Z verandy je vstup do chodby (darling), vpravo jsou dva pokoje, proti kuchyň, vlevo jsou dva pokoje s původní klenbou. Voda zavedena do kuchyně, kde je sporák na PB a sporák na tuhá paliva. Navazující hospodářská část je klenutá s kamennou podlahou, bez instalací. Stodola je dřevěné konstrukce, sedlová střecha. Možnost využití po rekonstrukci k trvalému bydlení, i k rekreaci. Klidná poloha ve zdravém prostředí, 6 km od JH, prodám, na prodej,Drobná zemědělská usedlost Studnice, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace