Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

PŘÍMÝ PRODEJ OD MAJITELE - PARCELA BABICE/SVITAVOU 853m2, RD 9x9m, 3xNP, ELEKTRO 3f, VODA, ODPAD, TELEFON, KOMÍN, PŘÍMOTOPY. SYSTÉM VELOX, 10 + 4cm POLYSTYRÉN, OKNA DVOJSKLA. KOLAUDACE 12/97. VÝHLED DO RAKOUSKA, DO BRNA, PÁLAVA... Výhled není k sousedům nejen do kuchyně atd., jak to bývá u mnohých staveb, stavba není namačkána ani stíněna okolními domy……. Přímý prodej bez překupníků, šmelinářů a podobných parazitů. Dům je ve slepé klidné ulici, vedoucí ve směru na lesní cestu na Býčí skálu a rozhlednu Alexandrovka nad Adamovem. Do ulice je plot s dřevěnými laťkami, brána, k domu vedou zatravňovací tvárnice, zámkovka, u vstupu do domu je betonová plocha.Pletivový plot je ve směru k sousednímu severnímu RD.Před domem a domu je možnost parkování pro 4+ auta. Před domem vodoměrná šachta, elektroměrový rozvaděč.U domu jsou nádrže na dešťovku, septik (lze přepojit na kanalizaci), okolí zatravněno. V domě jsou vnitřní žaluzie, venkovní rolády - kromě kuchyně.V domě s, prodám, na prodej,dům Babice nad Svitavou, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace