Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Dům + stavební parcela Knínice u Boskovic. Vhodné k přebudování na bytový dům a další výstavbu. Knínice u Boskovic Dvoupodlažní zděná budova v obci Knínice u Boskovic (cca 5 km severně od Boskovic) je situována jako samostatně stojící, orientována podél vrstevnice svahu poblíž hlavní silnice ve směru Boskovice - Jevíčko, na kterou je napojena místní komunikace. Budova je částečně podsklepená. Je vypracována studie řešící využití objektu pro bydlení umístěním devíti samostatných bytových jednotek, přístupných po společném schodišti z centrální podélné chodby. V 1.NP jsou navrženy 3 bytové jednotky s podlahovou plochou do 60 m2 a 1 byt do 80 m2. Ve 2.NP je situováno 5 bytových jednotek s podlahovou plochou do 60 m2. V obou podlažích je řešen společný prostor pro ukládání kočárků, suterén se uvažuje nadále využít pro technické zázemí objektu a pro sklepní kóje. Stávající situace objektu je následující: - 1.NP: celková podlahová plocha 279,13 m2 sestávající se z 9 místností o výměrách od 13,81 m2 do 52,50 m2, sociálního zařízení (toalety, umývárny a šatny). - 2.NP: celková podlahová plocha 302,24 m2 sestávající ze dvou velkých místností 90,42 a 110,62 m2, menší místnosti 10,08 m2 a sociálního zařízení (toalety, umývárny a šatny). - 1.PP: celková podlahová plocha 101,16 m2 sestávající se ze 4 místností o výměrách 10,98 m2, 14,64 m2, 19,28 m2, 23,32 m2 a kotelny 21,72 m2. Budova byla postavena ve dvacátých letech minulého století, je v poměrně dobrém technickém stavu, zastřešená valbovou střechou, napojená na funkční inženýrské sítě. Celková výměra pozemků je 3921 m2, ve změně územního plánu navrženy jako nové plochy bydlení, což dovoluje postavit druhý bytový dům. Exkluzivní nabídka - výhradní zastoupení majitele nemovitosti. Cena je k jednání., prodám, na prodej,Dům + stavební parcela Knínice u Boskovic. Vhodné k přebudování na bytový dům a další výstavbu. Knínice u Boskovic, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace