Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Uvažujeme o prodeji areálu ojedinělého prostorného domu (zvaného NA NEBESÍCH) ve velkorysém měšťanském stylu z r. 1871, po rekonstrukci v r. 2010 a rozsáhlých upravených zahrad, s vysvěcenou kapličkou, atd., vzdálené 3 km od zámku UNESCO v Litomyšli, 9km od České Třebové, v obci Němčice. Dříve bylo využíváno i jako zemědělská usedlost (tzn. další opravené vedlejší prostory, vinný sklípek, atd.). Vhodné k bydlení (i vícegeneračnímu), k podnikání (penzion, dílny se zázemím vč. kanceláří, sklad, atd.), k chovu zvířat i ke všemu zároveň, protože se jedná o rozsáhlý soubor prostor s odpovídajícím zázemím a pozemků o celkové ploše 4775m2. Zařízené bez nutnosti dalších nákladů, velmi dobrá dopravní dostupnost. Pro další informace se prosím NEJDŘÍVE podívejte na naše webové stránky, kde je i více fotek (a další také na facebooku), vč. představy o ceně. , prodám, na prodej,K bydlení i k podnikání, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace