Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

RK JIH nabízí k prodeji exklusivní rodinný dům - vilu v Dobšicích u Znojma. Dům byl postaven v r. 2002 jeho zastavěná pl. Je 232, užitná pl. 270 m2 a celková pl. pozemků je 1.106 m2. Nemovitost je možno využít jako dvougenerační, má dvě samostatné bytové jednotky. V prvním patře, které je celé vytápěné podlahovým topením, se nachází: vstupní chodba, galerie sloužící jako jídelna, obývací pokoj s kachlovými kamny, kuchyň - kuchyňská linka ve tavu U s vestavnými spotřebiči, ložnice, dva pokoje, koupelna s vanou a toaletou, spíž a terasa na kterou je vstup z obývacího pokoje. Po točitých dřevěných schodech se schází do přízemí, kde se nachází: hala, tři pokoje, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, spíž, dílna a kuchyně, ze které se vstupuje na zahradu s luxusním krytým bazénem o velikosti 8 x 4 m s protiproudem. Taktéž dolní zahrada je velmi pěkně udržovaná, je zde postaven zahradní domek s vlastní kuchyní, pokojem a koupelnou vč. WC. Tato zahrada má svůj vlastní příjezd, je zde možnost vystavět nový rodinný dům. Zdrojem výborné vody v domě je vlastní studna se speciálním filtrem. Z ulice je vjezd do vytápěné garáže, která je součástí domu. Náklady na vytápění plynovým kotlem jsou nízké z důvodu velmi dobře provedené tepelné izolace. Okna jsou vybavena sítěmi proti hmyzu a bezpečnostními žaluziemi. Nemovitost je chráněna moderním bezpečnostním zařízením .Celý objekt postaven a zařízen z nejmodernějších a velmi kvalitních materiálů pro náročné klienty., prodám, na prodej,Luxusní vila se stavebním pozemkem, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace