Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme velmi pěknou a luxusní vilu ve Vyškově, na velmi klidném místě, s výbornou dostupností do středu města Vyškova, do aquaparku cca 5 min, taktéž na dálnici do Brna. Dům má čtyři podlaží, garáž, zahradu. Dům je velmi hezky opraven, dispozičně dobře řešený, zahrada moc hezky upravena. Přízemí: 2 pokoje nyní užívány jako pracovna, velký pokoj užíván jako zimní zahrada, kotelna s plynovým kotlem a bojlerem na teplou vodu, WC, komůrka na obuv, prádelna, komora na uskladnění potravin + sklep, garáž pro jedno auto a místnost na kola. Z přízemí vchod na zahradu o výměře 350 m2. Zahrada je velmi pěkná, udržovaná. Na zahradě se nachází terasa, přístěnek na nářadí. 1.patro: velký obývací pokoj cca 40 m2, kuchyň 25 m2, komora, WC, na patře je velká vestavěná skříň. V tomto patře je jako podlahová krytina kvalitní a pěkná dlažba. 2.patro: pokoj využíván jako pracovna s plochou 15 m2, ložnice 20 m2, další pokoj o výměře 20 m2, šatna s vestavěnými skříněmi, koupelna s vanou i se sprchovým kout, prodám, na prodej,Luxusní vila ve Vyškově, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace