Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej přízemního rodiného domu 5+kk s garáží, terasou a krytým bazénem 6x3 m s protiproudem. Na zahradě je zahradní domek, v němž se nachází dílna, technické zázemí bazénu a prostor pro uskladnění dřeva, dále je zde skleník 2x3m a garáž. Dispoziční řešení domu: Vchod z ulice přes zimní zahradu do chodby, kde je spíž, technická místnost s centrálním vysavačem, sam. WC, koupelna s vanou a sprch. koutem. Vchod do kuchyně je přes prostornou jídelnu, kde je uzavřený krb, který vytopí celý prostor. Z jídelny se pak jde do obýváku a ostatních 2 pokojů a pracovny. Objekt je napojen na veřejnou kanalizaci a vodovod, el. topení. Dům situován ve velmi mírném jižním svahu na parcele o velikosti 893m2, z čehož činí 222m2 zastavěná plocha domu. Zbývající plocha je tvořená udržovanou okrasnou zahradou se vzrostlými stromy a keři. Tento velmi hezky řešený dům se nachází v okrajové klidové části obce, z terasy je výhled na Novohradské hory. Vše je v perfektním stavu, klid, soukromí. Nutno vidět. Po koupi volné. Info na tel. 602106436, prodám, na prodej,RD Bungalov 5+1 s venkovním krytým bazénem -Ostrolovský Újezd, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace