Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej pěkného rodinného dvojdomku v klidné lokalitě Oloví. Třípodlažní dům je po kompletní rekonstrukci a prodává se zařízením (nábytek,elektronika,kuchyňská linka atd.), jedná se o novostavbu celkově zastavěné ploše 143m2 se zahradou o rozloze 370m2. K dispozici je veřejný vodovod, el. 220/380 V, plyn+ nový plynový kotel ( v provozu necelý rok). V dvojdomku v suterénu jsou čtyři místnosti- posilovna, kotelna, malá dílna, koupelna+ WC, šatna (nebo prádelna) a přízemní garáž o rozloze 24m2. Dále se v suterénu nachází zadní vchod, kde je venkovní zděný gril a krásná zastřešená terasa s posezením. V druhém patře jsou 2 velké místnosti obývák s kuchyní dohromady a další velký obývák se zastřešeným balkónem a druhá garáž o rozloze 24m2 ( s velkého obýváku vchod přímo do horní garáže). Ve třetím patře jsou 2 pokoje- malý pokojíček , velká ložnice a druhá koupelna + WC. Pěkné bydlení se nachází v krásné klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností - školka, škola, obchod, dětské hřiště , doktor atd. Domeček je vhodný k trvalému bydlení nebo rekreaci, kde se dají podnikat výlety do přírody, houbaření atd. 30km Karlovy Vary, 10km Sokolov a 40km Cheb. Prodej bez Realitní kanceláře !!!, prodám, na prodej,Prodám krásný rodinný dvojdomek, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace