Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Exkluzivně nabízíme samostatně stojící rodinný dům ve velice lukrativní vilové části města Mostu. Dům je čistý, udržovaný a vhodný k okamžitému užívání. V celém domě plastová okna. 1. NP - bytová jednotka 1+3, koupelna s rohovou vanou + WC, samostatné WC, komora, vstup do garáže a do sklepa. 2. NP - bytová jednotka 1+2 s velikou terasou, vstup na půdu. Všechny pokoje jsou prostorné. Možnost půdní vestavby. Objekt je částečně podsklepen - technické zázemí. V celém domě nové rozvody elektřiny. Vytápění + ohřev vody na plyn (nový plynový kotel zakoupený v r. 2013), centrální ovládání teploty v domě. Zastavěná plocha + nádvoří 125 m2, zahrada okolo domu 252 m2. S domem sousedí dvougaráž o výměře 43 m2. V domě vybudován kotec pro psy. Na zahradě za domem kolna a posezení. Dům se prodává včetně provozovny (stánek na prodej potravin a smíšeného zboží). Tento stánek byl 18 let v provozu, stálá klientela, po celou dobu pouze jeden majitel. V kupní ceně zahrnuto stávající vybavení domu a stánku , prodám, na prodej,Prodám RD dům v Mostě , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace