Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám rodinný dům v celkové rekonstrukci na kterém je Zástavní právo smluvní.Cena 280000Kč + převzetí splácení úvěru (úvěr dělá 412000kč a splácí se 4860 kč/měsíčně). V přízemí se připravuje obývací místnost s krbovým vytápěním, koupelnou a kuchyní. V horním patře je předsíň, menší terasa, samostatný prostorný pokoj a další místnost vhodná pro půdní vestavbu. Je zde uloženo i větší množství stavebního materiálu jako jsou palubky, hebel, skelná vata…v přibližné ceně 90.000,-Kč. Nová plastová okna …v ceně 58 000,-Kč. Do domu je zavedena voda i elektrika. Zastavěná plocha + nádvoří 557m2, předzahrádka 18m2, zahrada se stodolou a ovocným sadem 450m2 a hned za ní orná půda 2715m2 + 2392 m2 (možnost stavební parcely). Jsou tu vzrostlé ovocné stromy, ořešáky, stará velká polorozpadlá stodola (po rozbourání vhodné na topení i jako materiál). Je zde také autobusová doprava, hodně lesů, přírody a v blízkosti je hraniční přechod a okresní město Tachov-(velké sportovní i kulturní vyžití , 3 školy, 4školky, bazén, zimní stadion, sportovní hala, gymnázium), viz.stránky http://www.tachov-mesto.cz/. Vím , že je zde hodně práce, ale na druhé straně je: příroda,lesy a velké pozemky., prodám, na prodej,prodám RD v Lesné u Tachova v celkové rekonstrukci, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace