Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Ráda bych Vám nabídla ke koupi bytový dům s komerčními prostory v přízemí v Soběslavi (na rohu náměstí Republiky). Město má v současné době 7300 obyvatel. Leží v malebné jihočeské krajině 20 km jižně od Tábora. První písemná známka o Soběslavi je z roku 1293 - majetek pánů z Rožmberka a v roce 1390 obdržela městská práva. Je turisticky atraktivní - kulturní památky, krásná příroda. Ve městě je také kompletní občanská vybavenost - škola, školka, základní umělecká škola, pošta, zdravotní středisko, obchodní centra, místa pro aktivní odpočinek atd. Samotný dům k prodeji se nachází přímo v centru Soběslavi a to na náměstí Republiky, kde jsou k vidění památky jako např. Smrčkův dům z roku 1564 - dnes je v něm umístěno národopisné oddělení husitského muzea, Rožmberský dům z 15. století - zde jsou umístěny přírodovědné sbírky Táborska a Blat, kamenná kašna, Mariánský sloup. Dále jsou zde památky jako např. hřbitovní kostel sv. Marka, kostel sv. Víta, kostel sv. Petra a Pavla, Rožmberský hrad atd. Nemovitost k prodeji má dvě patra - v prvním patře jsou umístěny 3 bytové jednotky, z čehož dvě jsou volné. Ve druhém patře jsou shodné další 3 bytové jednotky, které jsou kompletně obývány nájemníky. Ke každému bytu je na dvorku, který je součástí zastavěné plochy, k dispozici sklep a také společná prádelna. Dále je zde umístěna i garáž. V samotném přízemí je možnost komerčního využití - např. obchůdku. Větší část tohoto prostoru má již zaběhlého nájemce. Pod nemovitostí je také k dispozici malý sklep s vlastní studnou - např. vhodné pro uskladnění vín. Samotné byty jsou o těchto velikostech: 1+1, 2+1, 3+1, tomu odpovídají i další byty ve druhém patře domu. Jsou vybaveny elektrickými akumulačními kamny. Dům je po rekonstrukci střechy, vchodových dveří a malých oprav spojených s užíváním. Větší očekávanou investicí by v dohledné době byla výměna oken nebo oprava původních. Tuto koupi doporučuji díky skvělé lokalitě nebo za účelem menšího investičního projektu. obec: Soběslav číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 178719, prodám, na prodej,Prodej bytového domu v Soběslavi, okres Tábor, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace