Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Exklusivně nabízíme na prodej bývalou zemědělskou usedlost ve Velešicích u Pačejova, okres Klatovy. Jedná se o patrový objekt k bydlení, dvě hospodářské budovy a větší zahradu. Celková výměra pozemku je 1353 m2, z toho 554 m2 je zastavěná plocha a nádvoří a 799 m2 tvoří zahrada. Dům se sedlovou střechou, krytou cementovými taškami byl postavený kolem rolu 1900 z kamenného zdiva, s masivními, nosnými konstrukcemi. Dům je situovaný v zástavbě RD v centru Velešic. Dispozičně je řešený takto: po vstupu do domu se vejde do zádveří, se vstupem do dvou průchozích místností, do spíže, do sklepa a kamenným schodištěm do patra. V patře jsou dva průchozí pokoje se samostatnými vchody s výhledem na náves. Podesta je prosvětlena oknem a vstupuje se z ní na půdu. Podlahy jsou dřevěné s částečnou dlažbou. Topení je lokální na tuhá paliva, voda je k dispozici z vlastní studny, s možností připojení na obecní vodovod, suché WC. IS: Elektřina 230/400V, plyn a kanalizace jsou zařazeny k realizaci ., prodám, na prodej,Prodej chalupy ve Velešicích, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace