Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Předmětem prodeje je příjemný rodinný dům po celkové rekonstrukci 3+KK s velkou okrasnou zahradou, který je umístěn na pěkném místě obce Časy, blízko Pardubic. Dispozice: v přízemí domu je vstupní hala, prostorná kuchyň s jídelnou. Na kuchyň navazuje obývací pokoj. Z haly je také dostupná ložnice, koupelna s novým sprchovým koutem a samostatně umístěné WC. Venkovní prostor: Na dům navazuje nevšedně udržovaná okrasná zahrada se zahradním jezírkem (s filtrací). V zahradě je v roce 2011 vybudovaný nový, samostatně stojící zahradní domek, jehož součástí jsou dvě menší skladové místnosti, venkovní stání pro auto a prostor pro posezení a grilování (zahradní krb), s příjemným výhledem do zeleně. V zahradě je studna. Celková výměra pozemků je 1.619m2, z toho zastavěná část 150m2 a zahrada 1.469m2. Voda je obecní. Elektrika 230/400W. Topení je ústřední na plyn, odpad do jímky. Cena: 3.560.000,- Kč. Více informací poskytne makléř na tel.: 603 268 670, prodám, na prodej,Prodej domu Sezemice - Časy, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace