Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Majitel prodává jednu polovinu dvojdomu 5+kk o užitné ploše 105m2, na pozemku 292m2 v malebném městečku Kostelec n/Labem 15 min od Prahy. Jedná se o novostavbu z roku 2012. V přízemí domu je prostorný Majitel exkluzivně doporučuje prodej jedné části dvojdomu 5+kk o užitné ploše 105m2, na pozemku 292m2 v malebném městečku Kostelec n/Labem 15 min od Prahy. Jedná se o novostavbu z roku 2012. V přízemí domu je prostorný obývací pokoj, kuchyň, pracovna, koupelna s wc, sprch. kout, chodba. V patře jsou 3 samostatné pokoje, koupelna s vanou a wc. V podkroví je půda s velkým prostorem. Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Dům je oplocen a má zámkovou dlažbu. Dům je postaven z kvalitních materiálů: cihly Heluz CB300, nadstandardní zateplení-fasádní a podlahové EPS tl.100mm. Střešní izolace minerální vata tl. 240mm. Střešní krytina KM Beta Elegance. Okna plastová 5-ti komorová, probarvená profil Trocal. Anhydritové lité podlahy. Stříkané omítky. Dům je ve fázi dokončení a tím páde, prodám, na prodej,Prodej, dům rodinný, 105 m², prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace