Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Dovolujeme si Vám tímto nabídnout hrubou stavbu kanadského srubu ze smrkové kulatiny průměru 35-40 cm, jedná se o stavbu včetně krovu, vyrobenou a připravenou k odvozu na stavební pozemek. Půdorys 9 x 11m, vyrobený podle projektu, v přízemí kuchyň s obývací místností, ložnice, zádveří se šatnou, koupelna + WC, v podkroví 4 místnosti + koupelna a WC nebo 2 místnosti a galerie s ochozem nad obývací místností. Venkovní terasa, balkóny. Úpravy dispozic a střechu je možné řešit individuálně, taktéž některá okna a dveře. Srubový skelet je kompletně obroušen, ošetřen proti houbám a plísním a natřen z venku olejovou pigmentovou lazurou a stěny interiéru jsou natřeny základním olejovým nátěrem. Štítovou stranu lze situovat na JZ - vhodné řešení proskleného štítu+ před srubovou část předsadit 3 m prosklenou zimní zahradu zapasovanou do sloupové konstrukce. Srub lze postavit do 2 měs. kdekoliv. Krov je počítán v základním řezivu , bez přístřešků, obvodové stěny bez přístavků (bez zimní zahrady nebo wellnes) s výškou 3 m, vše je pak řešitelné podle představ a požadavků klienta, dodaní stavby případně i bez krovu. Řešení velikosti a rozčlenění půdorysu lze kombinovat se zděnou částí, případně přistavit do půdorysu L nebo U, i kombinace kámen, klasická zeď apod. Rozpočet stavby lze zaslat na vyžádání. Hrubá stavba je bez pozemku, základové desky, střešní krytiny, projektu. obec: Bohatice číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268647, prodám, na prodej,Prodej hrubé stavby kanadského srubu, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace