Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představujeme Vám výhradní prodej rodinného domu s penzionem a prodejnou smíšeného zboží, v obci Zvíkovské Podhradí. Penzion je u silnice vedoucí k nedalekému hradu Zvíkov. Citlivou rekonstrukcí objektu se podařilo vytvořit velmi příjemné prostředí pro posezení a odpočinek, s vyhlášenou kuchyní. V přízemí penzionu je restaurace se salonkem, mající celkovou výměru cca 120 m² a kapacitou 75 míst, dámské a pánské toalety, kuchyně se zázemím 37 m², sklad piva a podsklepení. Kapacitu restaurace lze během sezóny rozšířit o venkovní terasu. Dále navazuje prodejna smíšeného zboží se zázemím a odděleným WC s umývárnou, o celkové výměře cca 65 m². Je to jediná prodejna smíšeného zboží v obci a na turistické cestě k hradu. Objekt uzavírá prostorná garáž, 58 m². V II.NP je jeden čtyřlůžkový pokoj se sprchou a WC, další jeden čtyřlůžkový a sedm dvoulůžkových pokojů které mají společné sociální zařízení na chodbě. Pokoje jsou čisté a útulné. Ve III.NP se nachází čtyřpokojový byt se sociálním zařízením, využitelný pro bydlení majitele, nebo rozšíření penzionu. Penzion s restaurací je otevřen a využíván celoročně. Jde o velmi dobrou investiční příležitost do podnikání v tomto oboru, s krátkodobou návratností investice. obec: Zvíkovské Podhradí číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 192723, prodám, na prodej,Prodej penzionu ve Zvíkovském Podhradí, okr. Písek, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace