Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji polovinu dvojdomku, který se nachází v lázeňském městě Jáchymov, v ulici Žižkova. Jedná se o rodinný patrový dům o velikosti 5+1 s vlastním vchodem. V přízemí domu se nachází kuchyň a dvě obytné místnosti, dále je zde technická místnost s bojlerem. Schodiště do podkrovních místností je dřevěné, včetně zábradlí. V podkroví je koupelna s toaletou a další tři obytné místnosti. Koupelna včetně toalety je obložena obklady a na podlaze je dlažba. Celý dům je vytápěn elektrickým ústředním topení, ale je zde také možnost vytápět tuhými palivy. Kotel pro tento druh vytápění je ve sklepě. Okna domu jsou plastová, v bílé barvě. K nabízenému domu patří zatravněný pozemek o výměře 125 m2, který je možno využít k posezení, či malé zahrádce. Nabízenou část rodinného dvojdomku je možno využít jak k trvalému bydlení, tak i k bydlení rekreačnímu. Velkou výhodou tohoto bydlení je poloha prodávaného objektu, neboť se jedná o velmi klidnou část zástavby Jáchymova a dále také dostupnost do centra lázeňského města, které se nachází cca 10 min. chůzí. Zde jsou k dispozici obchody, lékař, mateřská škola, základní škola. Autobusové spojení do Ostrova nad Ohří a Karlových Varů je velmi dobré. Další z mnoha výhod této nabídky je i blízkost hraničního přechodu do SRN, sportovní areál v nedalekém Božím Daru a také využití pro letní a zimní rekreaci v okolí Jáchymova. obec: Jáchymov číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 214085, prodám, na prodej,Prodej poloviny dvojdomku 5+1 v Jáchymově, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace