Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji 1/2 rodinného domu v Hořicích v Husově ulici. Jedná se o obchodní prostory se skladem, dvůr s garáží,sklep, byt 3+kk, půdní prostory a polovina terasy. Elektroinstalace 220/380V, voda městská, plyn 30m od objektu. Vytápění ústřední a akumulátory. Dispozice: vrata, vjezd do dvora, garáž 30m2, terasa, sklep, sklad. Obchodní prostory o celkové výměře 115m2 lze využít pro obchodní činnost, výrobu, či zastoupení firmy v regionu. Úprava možná i na kavárnu, cukrárnu, hernu a podobně. 1x sociální zařízení. Možný i pronájem ve výši 9000,- + inkasa. Provize RK je jedno měsíční nájemné 9000,-. Dispozice bytu: vstup, chodba, vpravo koupelna s vanou, dvě obytné místnosti, krbová kamna, vlevo WC, obývací pokoj a kuchyňský kout.Je zde připojení na internet. Byt 3+kk o celkové výměře 100m2 se nachází ve druhém patře cihlového domu. Před 2 lety prošel dům celkovou rekonstrukcí, nová střecha, plastová okna, plovoucí podlahy a nové zděné jádro. Parkování je možné ve dvoře nebo v gar, prodám, na prodej,Prodej, případný pronájem 1/2 rodinného domu, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace