Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představujeme Vám k prodeji RD postavený na pozemku o výměře 478 m2. Užitná plocha tohoto dvoupodlažního RD je 210 m2 pro bydlení a cca 50 m2 přístavba a garáž. Přístavba je částečně podsklepená. V současné době je dům v 1 NP situován za účel pronájmu jako dvě jednotky 1+1, ale lze snadno upravit na 3+1. V 1 NP jsou dále dvě koupelny společné s WC. Pod schodištěm je komora. 2 NP je situováno jako 4+1 s koupelnou a WC. Nemovitost byla od r. 1993 postupně rekonstruována: nová plast. okna, střešní okna Vekra, nová střecha, nová dlažba u příjezdu ke garáži, rekonstrukce koupelen a terasy (20 m2). Na pozemku je kopaná studna pro užitkovou vodu na zahradu. Dříve byla voda ze studně dotažená i do domu, možno vrátit do původního stavu. RD se nachází ve velmi klidné lokalitě, za domem je rybník a klidová zóna. Nedaleko jsou dvě chráněné krajinné oblasti, které velmi napomáhají zdravému životnímu prostředí a vyžití v této lokalitě v každém ročním období. Autobusová zastávka je vzdálena 1 min. chůze od domu, za 20 min autobus dojede na metro Skalka. V lokalitě je výborná obč. vybavenost a skvělé sportovní a kulturní vyžití. Vzhledem k místu a výše uvedenému se jedná o výhodnou investici! obec: Praha číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 201389, prodám, na prodej,Prodej prostorného RD 7+2 + garáž, Praha - Dubeč, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace