Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím exkluzivně k prodeji řadový rodinný dům s vestavěnou garáží a zahrádkou ve Velkém Dřevíči v Hronově v klidné části obce. Rodinný dům leží na zastavěné ploše 90 m2, ke které náleží zahrada 215 m2. Celý dům je podsklepen. Dispozice domu jsou následující: suterén - prádelna a garáž. 1NP - předsíň se šatní stěnou, prostorná centrální chodba se samostatnými vstupy do obývacího pokoje, kuchyně a WC. Součástí chodby jsou dvě vestavěné skříně a dále vstup do poschodí po schodišti, vstup do suterénu a na zadní verandu a dále na zahradu.2NP - 3x ložnice, pracovna a koupelna. Součástí každého podlaží jsou dvě prostorné lodžie, přístupné z obývacího pokoje a ložnice. U domu je zahrada, na vzdálenějším konci zahrady je kůlna sloužící na skladování palivového dřeva. Na zahradu navazuje les. Dům je vytápěn elektrokotlem, ke zvýšení tepelného komfortu slouží krbová kamna v obývacím pokoji. Plyn je přiveden na hranici pozemku. Dodávku teplé vody po domě zajišťují 2 bojlery, jeden pro prádelnu a kuchyň a druhý je určen pro koupelnu. Podlahy jsou pokryté koberci, PVC a dlažbou. V obci je veškerá občanská vybavenost i dopravní dostupnost. Nemovitost se nachází CHKO Broumovska s velkou možností rekreačního a sportovního vyžití - Teplické a Broumovské skály, Adršpach. obec: Hronov číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 180281, prodám, na prodej,Prodej řadového rodinného domu s vestavěnou garáží, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace