Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodáme RD o velikosti 2+1, obec Protivanov, okr. Prostějov, Olomoucký kraj. PENB G, spojení autobus - zastávka 10 min chůze, dostupná občanská a sociální vybavenost v místě. Vzdálenost od Brna 50 km, vzdálenost od Boskovic 15 km, vzdálenost 23 km od Blanska a vzdálenost od Prostějova 25 km. Protivanov je nejvýše položenou obcí na celé Drahanské Vrchovině, nejvyšším bodem jsou Skalky 735 m n. m. Dům je vhodný k trvalému bydlení i jako chalupa. Může sloužit i jako stavební pozemek. Ideální relaxace. V okolí lesy a krásná příroda. Dům je na vedlejší ulici na konci obce u lesa (za domem se už stavět nebude), je umístěný v přírodě. Jedná se o chráněnou krajinnou oblast. Jedná se o starší RD, který je asi 100 let starý, nerekonstruovaný. Dům je před rekonstrukcí, modernizací a přestavbou nebo může být určen ke zbourání a postavení nového domu. Dům je cihlový, základy jsou z kamene a je suchý, bez vlhkosti. Stav domu je ale dobrý. Dům je ihned obyvatelný., prodám, na prodej,Prodej RD 2+1 Protivanov, Prostějov, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace