Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodáme krásný RD 3+1 v malebné obci Chmelík, okr. Svitavy. Přízemní, samostatně stojící menší rodinný dům o zastavěné ploše asi 81 m2 s obytnou plochou asi 106 m2, celková plocha pozemku asi 568 m2. Se sedlovou střechou a obytným podkrovím, nepodsklepený. S novou plechovou garáží a se zahradou. V přízemí je zádveří (7,31 m2), obývací pokoj (13,12 m2), ložnice (15,12 m2), koupelna s WC (8,4 m2), kuchyň (4,77 m2), kolárna (4,15 m2), komora (4,77 m2) a spíž (3,12 m2). V prvním patře je prostorný pokoj o výměře 48 m2 a lodžie (6, 78 m2). Nad pokojem je menší půdní prostor. Dům má svoji přípojku elektriky, obecní vodovod a vlastní čističku odpadních vod. Dům je v dobrém stavu. Kolaudace v roce 2007. Volný dohodou ihned. Obec Chmelík se nachází cca 15 km od Svitav, 15 km od Litomyšle a 10 km od Poličky. En. náročnost: tř. G. Spojení autobus. Občanská a sociální vybavenost v místě. Dům stojí poblíž dvou hřišť (dětské hřiště a hřiště na míčové hry), obchodu a obecního úřadu. , prodám, na prodej,Prodej RD 3+1 Chmelík, Svitavy, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace