Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

S laskavým svolením majitelky nabízím k prodeji rodinný dům 1+3 v obci Miřejovice okr. Litoměřice. Obec Miřejovice se nachází na okraji Českého středohoří v Máchově kraji a je téměř součástí královského města Litoměřic. Dům se zahradou je postaven nad úrovní méně používané komunikace a zahrada u domu je mírně svažitá na jihozápad. Stavení je z pohledu od silnice na pozemku vlevo. Vchod na pozemek je možný brankou ze silnice a několika schůdky, po kterých se dostaneme na dvorek a ke vstupním dveřím. Na dvorku je několik přístřešků, které sloužili zřejmě jako chlívky a kůlny. Po vstupu do domu se z chodby dostaneme vlevo do kuchyně, z kuchyně vlevo do přistaveného pokoje a vpravo do dalšího pokoje. Dále je vstup z chodby vlevo do sklepa, rovně vstup do patra a vpravo do bývalé koupelny. V patře se nachází pokoj, ze kterého je možný vstup na terasu a půdní prostory. Celý dům je pro nenáročného člověka po menších úpravách v zachovalém stavu, pro náročnějšího je nutná celková rekonstrukce. Na zahradě se nachází vzrostlé ovocné stromy. Pro klidnou lokalitu, pěkný výhled, nedaleké okresní město, čisté prostředí chráněné krajinné oblasti a zajímavou polohu mohu jen doporučit. obec: Miřejovice číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269401, prodám, na prodej,Prodej RD 3+1 v Miřejovicích okr. Litoměřice , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace