Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej RD 4+1 s garáží Brťov u Černé Hory. Velmi pěkný dům po rekonstrukci. Pozemek 790 m2. Brťov - Jeneč Samostatně stojící rodinný dům po kompletní rekonstrukci v obci Brťov, poblíž Černé Hory. Pěkné a klidné prostředí. Dům se prodává včetně vybavení. Dům je 4+1, dvoupodlažní, z poloviny podsklepený, cihlový, se sedlovou střechou (krytina pálená taška). Pozemek celkem 790 m2, z toho je zastavěná plocha 123 m2, zbytek tvoří zahrada, kde je umístěný bazén. Na pozemek je vjezd - vrata na automatický dálkový pohon: příjezd ke garáži. - Přízemí: obývací pokoj, ložnice, kuchyně, spíž, předsíň, koupelna se sprchovým koutem s masážními tryskami a s WC. - Podkroví: 2 pokoje, koupelna se sprchovým koutem a WC. Podlahové krytiny: v přízemí - v předsíni a v koupelně dlažba, v kuchyni zateplená betonová s PVC, v pokojích červené lakované parkety. V podkroví betonové podlahy kryté koberci. Termín uvolnění: dohodou. Prohlídky možné od dubna 2010. IS: rozvody obecního vodovodu (v plastu) i z vlastní studny s užitkovou vodou, elektřina 220/380V, plynové ústřední topení v mědi - kotel Daikon, ohřev vody - 2x bojler, odpady do trativodu (v plánu obce je do 2 let - tj. do roku 2010 vybudovat obecní kanalizaci). Cena je včetně vybavení domu. , prodám, na prodej,Prodej RD 4+1 s garáží Brťov u Černé Hory. Velmi pěkný dům po rekonstrukci. Pozemek 790 m2. Brťov - Jeneč, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace