Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím k prodeji dvoupodlažní rodinný dům 4+1 v obci Němčice, část Zhoř, okres Ústí nad Orlicí. Tato obec s 230 obyvateli leží 3 km západně od České Třebové u silnice č. II/358 směrem na Litomyšl. Dům stojí na mírném jižním svahu v klidné části obce mimo hlavní komunikaci. V roce 1987 až 1988 proběhla rekonstrukce tohoto objektu. V přízemí domu vpravo od vstupních dveří se nachází kuchyň a obývací pokoj, vlevo vstup do hospodářské části, schodiště na druhé podlaží, spíž a koupelna a WC. V čele chodby jsou dveře vedoucí na velkou otevřenou terasu situovanou na jižní stranu. Na druhém podlaží jsou tři samostatné pokoje a WC. Hospodářskou část tvoří kotelna s kotlem na tuhá paliva a elektro kotlem, roubená stodola a špýchar, pod nímž se nachází menší klenutý sklep. Dům je napojen přípojkami na rozvod vody, elektřiny, veřejné telefonní sítě, odkanalizování je provedeno přes septik do veřejné kanalizace. K domu přiléhá zahrada o rozloze 554 m2 s menším podezděným skleníkem. Tato nemovitost je obyvatelná bez dalších velkých nákladů, drobné opravy a údržbu vyžaduje. obec: Němčice číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 183665, prodám, na prodej,Prodej RD 4+1 se zahradou v obci Němčice, okr. UO, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace