Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej rodinného domu 5+kk v obci Bělkovice- Lašťany, okres Olomouc. Jedná se o patrovou novostavbu na pěkném rovinatém pozemku celkové výměry 1065 m2, nedaleko lesa. Praktický a pohodlný dům moderního vzhledu, který ocení zejména mladé rodiny. Obývací pokoj je spojený s jídelnou, částečně oddělená kuchyň má nezávislý vstup.V podkroví nadstandardní velké pokoje, další menší pokoj v přízemí s příslušenstvím vhodný i jako pokoj pro hosta nebo pracovna. Výborný poměr obytné a užitkové plochy díky kompaktní dispozici bez chodeb. Samostatná technická místnost, spíž, sklad pod schodištěm a další skladovací prostor. V podstřešní části, přístupné skládacím schodištěm, odkládací prostor. Obec s veškerou občanskou vybaveností, OÚ, škola, školka atd. Zajistíme, výstavbu, veškerou dokumentaci, povolení a nejlepší možné financování. Cena domu je včetně pozemku, DPH, základové desky a projektové dokumentace: 3 999 000,-Kč ,kontakt na web stránkách, prodám, na prodej,Prodej RD Bělkovice Lašťany u Olomo, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace