Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji rodinný dům k rekonstrukci v Dlouhé Loučce, okres Svitavy. Dům je dlouhodobě neobývaný a tomu i odpovídá stav nemovitosti. Při rekonstrukci lze využít maximálně z části obvodové zdivo a část krovu. V dobrém stavu je i sklep. Vše ostatní je potřeba předělat. Do domu je přivedena elektřina a veřejný vodovod, kanalizace byla původně svedena do septiku. Nemovitost lze využít k trvalému bydlení i k rekreaci. Obec Dlouhá Loučka má občanskou vybavenost v podobě mateřské školky, školy, kulturního domu, pohostinství a obchodů. Další služby jsou v Moravské Třebové vzdálené od obce 6 km. Na území obce se nachází přírodní rezervace "Dlouholoučecké stráně" a do katastru obce zasahuje přírodní rezervace "Rohová". obec: Dlouhá Loučka číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 204049, prodám, na prodej,Prodej RD k rekon. v Dlouhé Loučce, okr. Svitavy, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace