Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji samostatně stojící dvoupodlažní roubený dům se sedlovou střechou bez podsklepení. Nemovitost se nachází v klidné části obce Staré Křečany ve šluknovském výběžku v okrese Děčín. Objekt je samostatně stojící, s dvěmi bytovými jednotkami, postavený ve stylu lidové architektury Severních Čech jako roubený s obložením přírodní břidlicí. Dům pochází z 1. poloviny 19. století. Zastavěná plocha je 198 m2, obytná plocha je 296 m2. Zahrada má výměru 2967 m2. Dispoziční uspořádání je I. NP., závětří, předsíň, chodba, obývací pokoj, ložnice, kuchyně, komora, chodba-schodiště, koupelna s WC, sklad. II. NP., chodba-schodiště, obývací pokoj, dvě ložnice, dětský pokoj, kuchyně, koupelna s WC, pavlač. Půda má dvě patra. Nemovitost je napojena na veřejný rozvod elektrického proudu. V místě není veřejný vodovod ani kanalizace. Nemovitost má vlastní studnu a kanalizace je svedena do vybírací žumpy. Topení je ústřední na tuhá paliva. Radiátory jsou ocelové článkové, kotel Dakon 25 zapuštěný pod podlahou chodbby. Rozvod teplé a studené vody, ohřev vody je z el. boilerů. V přízemí je příprava na krb nebo krbová kamna, komín je vyvložkovaný. Pozemek je rovinatý, oplocený dřevěným plotem. Na pozemku jsou dvě samostatné chatičky, jedna chatička má samostatný krb, na pozemku je malý skleník. Před nemovitostí je předzahrádka. Základní občanská vybavenost jako je obchod, škola, školka, pošta, zdravotnické zařízení, hospoda. Dopravní obslužnost autobus a vlak na trase Rumburk-Mikulášovice. Sportovní a společenské centrum město Rumburk vzdálené 3 km, bazén, koupaliště, zimní stadion, hranice s Německem 6 km. Lyžování Podluží, Jedlová a v okolí jsou běžecké trasy. V případě zájmu o tuto nemovitost Vám rádi pomůžeme s vyřízením úvěru nebo hypotéky. Třída energetické náročnosti G. obec: Staré Křečany číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268605, prodám, na prodej,Prodej RD s pozemkem 3165 m2, Staré Křečany, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace