Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v obci Dubicko okr. Šumperk. Dům je v dobrém stavu situován v klidné části obce, prošel částečnou rekonstrukcí - nová plastová okna, vchodové dveře, dřevěný plot. Interiér domu je z části původní, ale velmi zachovalý. Nabízí možnosti vlastních úprav. Po vstupu do domu se nacházíme v chodbě, z nichž je přístup do obývacího pokoje, kuchyně - nová linka, WC a sklepa. Po dřevěném schodišti se dostaneme do patra, kde jsou k dispozici 3 neprůchozí pokoje, koupelna a WC. V obývacím pokoji a ložnici je k dispozici balkón. Dům je napojen na plyn, veřejný vodovod, kanalizaci. Ohřev vody kombinovaným bojlerem. Dům je podsklepen, vytápění řešeno kotlem na tuhá paliva i plynovým kotlem. K dispozici garáž. K domu patří pozemek o výměře 608 m2. Zahrada je udržovaná s ovocnými stromy, posezením, krbem a udírnou. V obci veškerá občanská vybavenost. Doporučuji ke koupi obec: Dubicko číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 188157, prodám, na prodej,Prodej RD v obci Dubicko okr. Šumperk, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace