Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

REZERVOVÁNO Hledáte bydlení v klidném prostředí a přitom nedaleko města, potřebujete dostatek prostoru nebo i místo pro své podnikání, tak Vás jistě zaujme nabídka prodeje rodinného domu v obci Častolovice u České Lípy. Dům je umístěn na konci obci, je dvoupodlažní s půdními prostory, podsklepen, zast. plocha domu činí 320 m2. Součástí je garáž. Cihlový dům pochází z r. 1892, jedná se o objekt bývalé školy, v 50. letech byla provedena rekonstrukce a přístavba (síla zdiva v přízemí 70 cm, v patře 60 cm, vnitřní příčky 50 cm). V minulých letech byla provedena rekonstrukce budovy - izolace, zateplení minerální vatou, fasáda, výměna oken (dřevěná s dvojsklem), vchodové dveře, vyvložkování komínu, částečně rozvody elektřiny. Vnitřní prostory - zde byla v přízemní části provedena rekonstrukce podlah, rozvody topení, v patře z části nové podlahy včetně izolace mezi stropem a podlahou. Byla vybudována nová kotelna - automatický kotel s násypníkem a s instalovanými zásobníky tepla. U ostatních vnitřních prostor je nutná rekonstrukce (v plánu bylo vybudování samostatných bytových jednotek - rozmístění místností je vyznačeno v plánku). Dům je napojen na veřejný vodovod, na zahradě umístěna biologická čistička s přepadem do vodoteče. K domu náleží částečně oplocená zahrada s dvěma vjezdy (výměry 1062 m2 zast. plocha a nádvoří, 98 m2 ost. plocha). Obec Častolovice byla v r. 2005 připojena k České Lípě, ve vsi je malá sklárna - Florianova huť. Po připojení vsi do České Lípy tudy projíždí a na dvou místech zastavuje městská linka MHD. obec: Česká Lípa číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269577, prodám, na prodej,Prodej rod. domu v Častolovicích, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace