Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím Vám k prodeji rodinný dům o velikosti 3+1, který se nachází v obci Křeč, okres Pelhřimov. Vesnička Křeč byla založena ve dvanáctém století. V současné době má 240 obyvatel. Nachází se na samotném rozhraní dvou krajů - Vysočiny a Jihočeského kraje. Pro volný čas je zde k dispozici nové víceúčelové hřiště (tenis, nohejbal, volejbal…) a dětské hřiště, koupaliště. Obec má svůj obecní úřad, poštu - Czechpoint, pobočku České pojišťovny, krámek se smíšeným zbožím a hospůdku. Sídlí zde také Sbor dobrovolných hasičů, Myslivecké sdružení a hokejový klub - HC Křeč. Z kulturních památek nalezneme kostel, faru, troje Boží muka a památník Táborské bitvy. Je zde možno využít autobusovou dopravu, zastávka je přímo na návsi obce. Vlak staví v obci Střítež, která je vzdálena asi 1,5 km od Křeče. Okolí vesničky je velmi příjemné, klidné a rozmanité. V blízkosti jsou lesy - vhodné k houbaření a louky. Rodinný dům je veden jako dvě budovy se samostatnými čísly popisnými. Obě jednotky jsou však průchozí, proto je lze spojit. V současné době zde nikdo nebydlí, proto je potřeba počítat s rekonstrukcí některých částí. Zejména okna, střecha, podlahy. Bude vhodná i úprava koupelny a toalety. Je zde ústřední topení - na tuhá paliva (kotelně ve spodní části domu - přístup jak z venku, tak i z obytné části) nebo je možno využít elektrického vytápění. Dům je napojen na obecní kanalizaci a vodovod. Je zde možnost připojení pevné linky a internetu. Novější část domu je částečně podsklepena. Po celé horní části je půda, kterou lze využít k rekonstrukci na půdní vestavbu pro nové pokoje. Součástí domu je cihlová garáž, kůlny, stodola. Pozemek, který patří k domu, je celý oplocený a součástí je rozlehlá zahrada s ovocnými stromy. Celková rozloha pozemku i s domem je 1297m2 - z čehož zastavěná plocha činí 394m2. K samotnému domu s pozemkem je velmi dobrý přístup po pevné obecní cestě. Vzhledem k tomu, že vše se nachází na samotném kraji vesnice, je zde klid a příjemný pohled na krajinu kolem. V blízkosti se nachází město Tábor, Černovice a Pelhřimov. obec: Křeč číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 175935, prodám, na prodej,Prodej rodinného domu 3+1 se zahradou v obci Křeč, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace