Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Obec Kyjovice se geograficky nachází asi v polovině trasy mezi Opavou a Ostravou, na vyvýšené Polanské plošině Nízkého Jeseníku ve výšce 378 m. V obci žije přibližně 825 obyvatel. Zhruba v centru obce, na krásném vyvýšeném místě je postaven suterénní dům s rovnou střechou, kolaudovaný v roce 1969 - jež je předmětem prodeje. Dům je dispozičně řešen následovně: přízemí - velkou , dřevem obloženou vstupní halou se dostaneme do přízemních míst budovy, kde je prádelna, kotelna, úklidová místnost.Garáž má samostatný vchod ze dvora. Z haly rovněž vede schodiště do obytných místností domu: zde se nachází obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, kuchyně a jídelna, sociální zařízení. Ze všech obytných místností lze vstoupit na balkón. Střecha rovná, pokrytá ipou, okna v domě původní -dřevěná, odlahy- parkety, desky, dlažba, koberec. Elektrorozvody: 220, 380 V, voda z vlastní studny, topení plyn i tuhá paliva. K domu náleží nádherná zahrada, 10 vzrostlých stromů, keře, skleník.V obci je základní vybavenost- obchod, pošta, MŠ, ZŠ - 1. stupeň. Lékař 2x v týdnu, jinak celotýdenně v obci Pustá Polom.Pořízením této nemovitosti získáte krásné a klidné bydlení s dobrou dostupností do okolních měst Ostravy a Opavy, v prostředí, jež láká jak k pěší turistice , tak i vyznavače zimních sportů, zejména běžkaře. obec: Kyjovice číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 82263, prodám, na prodej,Prodej rodinného domu 4+1 Kyjovice, okr. Opava, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace