Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme ke koupi dvoupatrový rodinný dům o dispozici 5 + 1 v Praze 8 - Čimicích, stojící v zahradě (výměra: 246 m2 plocha pozemku, 243 m2 užitná plocha). V prvním patře jsou v současné době dvě místnosti, z nichž lze velmi snadno vybouráním příček udělat jednu velkou, čímž by vznikl reprezentativní obývací pokoj, dále je tu kuchyň, z níž vede samostatný vchod na zahradu, což je ideální pro stolování venku (tato část zahrady poskytuje naprosté soukromí), a pak ještě samostatné WC. Ve druhém patře najdeme tři pokoje, koupelnu s vanou, bidetem a WC. Podlahy jsou betonové, pokryté dlažbou, parketami nebo plovoucími podlahami. Okna jsou dřevěná s dvojsklem. Dům je vytápěn plynovým kotlem, umístěným v přízemí, kam je situováno technické zázemí - prádelna se sprchovým koutem, WC a garáž pro dvě auta. Výhodou je, že dům je prázdný, vhodný k okamžitému nastěhování. Stojí v klidné příjemné lokalitě, nabízí výhled do přírody a prostoru, ale veškerá občanská vybavenost je v místě. Dostupnost do centra Prahy je velmi dobrá (metro, autobus). Dům lze financovat hypotéčním úvěrem, se kterým vám rádi a zdarma poradíme. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat i o víkendu., prodám, na prodej,Prodej rodinného domu 5 + 1 v Praze 8 - Čimicích, 243 m2., prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace