Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme ke koupi krásný prostorný rodinný dům o dispozici 6+1 ve vilové čtvrti v Újezdu nad Lesy, Praze 9. Jde o patrový rohový dům (170 m2) samostatně stojící na pozemku o rozloze 821 m2. V přízemí se nachází předsíň, kuchyně, koupelna - vana i sprchový kout a toaleta, dále komora, ložnice a velmi reprezentativní, prostorný, světlý, obývací pokoj - pouze zde najdeme atypická plastová okna, vyrobená na zakázku v zahraničí, všechna ostatní okna v celém objektu jsou dřevěná. Podlahy jsou kryté vyhřívanou dlažbou, kromě jediné místnosti v prvním patře, kde je plovoucí podlaha. Další alternativou vytápění celého objektu je plynový kotel. Dům je napojen na městskou kanalizaci a městskou vodu, ale má i vlastní studnu, využívanou zejména na zahradě. V prvním patře najdeme další tři místnosti a opět koupelnu s vanou i sprchovým koutem a toaletou. Celou plochu druhého patra zaujímá v současnosti prostorná posilovna, ale není problém i tyto prostory proměnit v další normálně využívané obytné místnosti. K domu dále patří vytápěná garáž pro dvě auta s pojízdnými automatickými vraty (opět připraveno pro případnou přístavbu obytného podlaží) a veliký vyhřívaný bazén (60 m2) se sprchou. Pozemek je po celém svém obvodu lemován živým plotem (vzrostlé tuje) skýtajícím majitelům jak u bazénu, tak na terase domu, maximální možné soukromí. K domu ještě patří přístřešek se saunou a zázemím pro rodinné grilování, případně využitelný jako další kryté parkovací stání. Dům je ve výborném stavu, průběžně udržovaný, např. fasáda je z roku 2011, nabízí velmi příjemné a pohodlné bydlení sám o sobě, navíc v této lokalitě se nachází veškerá občanská vybavenost včetně mateřských školek (anglická, soukromá, běžná), základní školy, lékaře, pošty, dále je v blízkosti tenisový kurt, fotbalové hřiště a supermarkety. Dostupnost do Prahy výborná - patnáct minut autobusem na Černý Most a možnost vlakové dopravy z blízkých Klánovic. Tento dům se prodává zařízený (v ceně) a můžeme jej jen vřele doporučit, je možné ho využívat jak pro bydlení, tak pro podnikání. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat i o víkendu. S případnou hypotékou vám rádi a zdarma poradíme., prodám, na prodej,Prodej rodinného domu 6+1 v Újezdu nad Lesy, Praha 9, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace