Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme vám k prodeji zděný třípodlažní rodinný dům včetně pozemku o rozloze 1469 m2 a garáže v Přimdě na okrese Tachov. Dům prošel v roce 1992 kompletní rekonstrukcí vodovodního řadu a elektroinstalace. Vstup do domu je zajištěn dvěma vchody z nově přistavené verandy a ze zadní části domu. V celém domě jsou umístěna plastová okna kromě západní strany domu, kde jsou okna dřevěná s venkovními žaluziemi. Dům je částečně podsklepen, v těchto prostorách je umístěna kotelna s kotlem na tuhá paliva, plynový kotel a el. bojler. Podlahy v přízemí domu jsou betonové, v 1. podlaží a na půdě jsou podlahy prkenné. Dispozice domu je 5+1, koupelna, 2 x WC, prádelna, komora, balkón, půdní prostor. K domu náleží velká zahrada s ovocnými stromy, na které je umístěn skleník a studna o hloubce 25 m s užitkovou vodou. Zároveň je zde možnost odkoupení sousední zahrady, která je nyní spojena se zahradou u domu. Okolní zástavbu tvoří rodinné domy a chalupy. Jedná se o lokalitu vhodnou k bydlení, podnikání a zvláště k rekreaci, s přístupem k veškeré občanské vybavenosti. Ve městě je škola do 9. ročníku, mateřská školka, lékař, zubař, hokejové kluziště, sjezdovka s lyžařským vlekem, krytý bazén s tobogánem a sauna. Zároveň jsou zde občanská sdružení (sbor dobrovolných hasičů, myslivecké sdružení, sportovci, kroužky pro děti). Dějiny města Přimda jsou úzce spjaty se zříceninou stejnojmenného hradu, který se vypíná nad městem a je významnou kulturní památkou. Velmi dobrá dostupnost do Plzně, Tachova - dálniční sjezd 3 km, hraniční přechod Rozvadov 10 km. Krásné okolí s širokou možností vyžití pro letní i zimní sporty, občanská vybavenost, blízkost dálnice a výborná dopravní dostupnost do Německa činí tuto nabídku velmi atraktivní. V případě vážného zájmu možnost slevy. obec: Přimda číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 235361, prodám, na prodej,Prodej rodinného domu v obci Přimda, okres Tachov, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace