Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji velmi zachovalý a účelně řešený roubený rodinný dům v nejseverněji trvale obydlené obci České republiky s 56 obyvateli a 63 domy - Lobendavě - Severní, obci založené kolem roku 1472. Roubený dům je ve velmi dobrém technickém stavu ihned k obývání. Dům má zastavěnou plochu 128,5 m2, okolní pozemek má plochu 353 m2 a dále k nemovitosti patří pozemek o velikosti 2 543 m2, který lze využít pro chov koní, ovcí atp. V blízkosti velkého pozemku protéká Luční potok. Vlastní dům má centrální komín a v přízemí obytnou místnost, pokoj, kuchyň, chodbu, bývalý chlév, sprchový kout, 2x WC a vstupy do pískovcového sklepa a do podkroví. V podkroví jsou dva pokoje a chodba. Na podlaze jsou původní dlažby a prkenné podlahy. Stropy jsou dřevěné trámové s přiznaným prkenným záklopem, zajímavě jsou řešeny okenice. Vybavení a vnitřní zařízení domu bude částečně ponecháno. V patře, v pokoji nad vchodem je hrázděné zdivo. Velká suchá prostorná půda může být využita pro další podkrovní pokoje. Krov a střešní krytina je po rekonstrukci. K objektu patří velká stodola. Přístup k domu je po zpevněné asfaltové cestě. Dům má vlastní studnu s čerpadlem, žumpu a je napojen na místní rozvod elektrické energie. Přírodní koupání a les je vzdálen do 400 m, možnost pěší turistiky a cyklotrasy i do Německa (800 m). Autobusová zastávka je vzdálena od domu do 200 m -spojení do Lobendavy (2 km) a dále do Lipové, Šluknova, Rumburku a Varnsdorfu. V Lobendavě je obchod, MŠ, hospoda, pošta, obecní úřad, kostel. Ostatní služby v Lipové (6 km), v Dolní Poustevně a ve Šluknově. Roubený dům lze využít jak k trvalému bydlení, tak i k rekreačním účelům. obec: Lobendava číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269237, prodám, na prodej,Prodej roubeného RD v Lobendavě-Severní, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace