Rodinný dům Radostice, prodám, na prodej" />
Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

K prodeji nabízíme prostorný a světlý RD 5+kk se zahradou v Radosticích u Brna. Obytná plocha domu, který prošel velmi zdařilou kompletní rekonstrukcí, je 135 m2. Celková výměra pozemku je 220 m2 a zahradě náleží cca 150 m2. Dům je podsklepený a nabízí se částečně zařízený. Vytápění je ústřední s možností použít kotel na tuhá paliva, nebo elektrokotel. V domě se nachází rovněž krbová kamna, která jsou schopna dům taktéž vytopit. Díky tomu jsou velmi nízké náklady na bydlení. Dům je možno napojit i na plyn – přípojka je před domem. Ve sklepě se nachází vlastní studna, která opět snižuje náklady, neb se z ní čerpá užitková voda. Pitná voda je z obecního vodovodu. Ve velké hale v přízemí je keramická dlažba a je situována na jih do zahrady. Dominantu haly tvoří stylové schodiště s dubového masivu do podkroví. V kuchyni je pěkná kuchyňská linka zhotovená na míru a krbová kamna. Ve sklepě je udělána prostorná dílna. Další velká rozestavěná zděná dílna je na dvorku a je možné i jiné využití, např. dřevník, skleník, bazén či sauna. K dispozici je kabelová televize s vysokorychlostním internetem od Moravianet. Řadový koncový rodinný dům se nachází jižně od centra obce Radostice cca 15 km jihozápadně od Brna. IDS JMK (autobus, vlak). Velice dobrá dojezdová vzdálenost do Brna. Dům je situován v krásné přírodě na okraji přírodního parku Bobrava (www.udoli-bobravy.cz) – možnost aktivní i pasivní relaxace (např. cyklistika, rybaření). Volný ihned. Možno financovat hypotečním úvěrem. Neváhejte tedy kontaktovat našeho makléře a přijďte si prohlédnout vaše nové bydlení. Rodinný dům Radostice, prodám, na prodej,Prostorný a světlý RD 5+kk, 220 m2, po rekonstrukci, Radostice u Brna, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace