Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Na základě uzavřené výhradní smlouvy o zprostředkování prodeje nabízíme prvorepublikovou vilu 5+1 z roku 1923 od architekta Gočára v Čerčanech u Benešova. Vila je samostatně stojící na rohovém pozemku o výměře 1300m2 s vjezdem na dvůr, i pro nákladní automobil, zakončeným garáží a velkou parkovací plochou. Kolem domu je udržovaná obytná zahrada, ve spodní části zahrady se nachází zahradní domek, venkovní kryté posezení s krbem a skleník. Vila je částečně podsklepená a má dvě nadzemní podlaží. Inženýrské sítě: kanalizace, obecní vodovod (alternativně vlastní studna), plyn u domu, nejsou rozvody. Typ stavby: cihlová Podlahová krytina: přízemí: obývací pokoj - parkety. Chodby, veranda, koupelny, kuchyň - dlažba, jídelna - betonová stěrka, koberec. V pokojích ve 2.NP - pod kobercem dřevěná prkenná podlaha. Celková plocha pozemku 1300m2, zastavěná plocha 127m2, obytná plocha 230m2 V obci kompletní občanská vybavenost: ZŠ, MŠ, zdravotní středisko, lékárna..., prodám, na prodej,Prvorepubliková vila od arch. Gočára, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace