Rodinný dům Maloměřice, prodám, na prodej" />
Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

K prodeji nabízíme krásný dům se dvěma bytovými jednotkami o velikosti 2x 2+1 s možností rozšíření a s velkou zahradou ve velmi vyhledávané a žádané lokalitě Brno Maloměřice a Obřany. Dům byl postaven v roce 1936, ale v roce 2009 prošel velmi rozsáhlou rekonstrukcí, jejíž součástí byly nové rozvody vody a elektřiny v celém domě, pod celým domem až po hlavní řad nová kanalizace, nová plastová okna, nové omítky, v obou bytových jednotkách jsou nové koupelny, v horní bytové jednotce je nová kuchyňská linka a jiné. Zastavěná plocha domu na pozemku o celkové výměře 885 m2 je 134 m2. Udržovaná zahrada nabízí velkorysých 751 m2 pro relaxaci, koupání, grilování, či opečovávání záhonků se zeleninou nebo květinami. Na zahradě se nachází studna, která slouží pro zalévání. Dispozice podsklepeného domu s užitnou plochou 190 m2 jsou následující: 1.PP - sklep 60 m2 rozdělen do 4 místností (19 a 17 m2, dílna 10 m2, kotelna 7 m2). 1.NP - samostatná bytová jednotka 2+1 - 65 m2(pokoje 20 a 18 m2, kuchyně+spíž 14 m2, koupelna 4 m2, WC 1,2 m2 a předsíň 7 m2). 2.NP - samostatná bytová jednotka 2+1 - 65 m2 (pokoje 20 a 18 m2, kuchyně+spíž 14 m2, koupelna 4 m2, WC 1,2 m2 a předsíň 7 m2). 3.NP - půdní prostor cca 65 m2, možnost rozšíření o další bytovou jednotku nebo mezonet. Zde je již betonová podlaha, dostatečná výška krovu bez nutnosti dalších úprav a vyvedené všechny inženýrské sítě, což značně snižuje případné náklady na půdní vestavbu. Topení a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Dům je umístěn v klidné slepé ulici, přitom s výbornou dostupností do centra, případně na velký městský okruh a D1, D2, R52 atd. Je zde naprosto bezproblémové parkování. Díky tomuto umístění a svým dispozicím je dům vhodný například i pro sídlo firmy v kombinaci s bydlením apod. Při rychlém jednání možná výrazná sleva! Možno financovat hypotečním úvěrem. Neváhejte kontaktovat našeho makléře a domluvte si prohlídku, která vaše rozhodovaní jistě usnadní. Rodinný dům Maloměřice, prodám, na prodej,RD 4+2, 885 m2, po rozsáhlé rekonstrukci, Brno Maloměřice a Obřany, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace