Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

samostatný RD 5+1 se zahradou na klidném místě ( + dobrá dostupnost - dálnice 20 minut), podsklepený, terasa, balkón. Interiér po rekonstrukci - plovoucí podlahy, dlažby, krb s profi krbovou vložkou. Sklep - kotelna, místnost na palivo, topení ústřední napojeno na kotel na tp a zároveň na elektrokotel. V přízemí je garáž, prádelna, wc, 2x spíž, 1 obytná místnost průchozí na venkovní terasu s krbem. V 1 .patře jsou 4 obytné místnosti, kuchyně, WC, koupelna (rohová vana, masážní sprchový kout) - WC i koupelna mají topení v podlaze. Sítě: elektřina 220/380, vodovod, telefon, septik, plyn není; rychlost=SLEVA !!!, prodám, na prodej,RD 5+1 - Malý Chlumec (okres Beroun), prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace