Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

RD 5+1 Nesovice u Bučovic. Pozemek 1285 m2 - možnost další výstavby RD. Nesovice Prodej řadového domu 5+1 v obci Nesovice, vzdálené 7 km východně od Bučovic. Dům je podsklepený, s částečným podkrovím. U domu je zahrada a další pozemek - stavební parcela s možností výstavby. Pozemek má celkem 1.285 m2, zastavěná plocha domu je 366 m2, zahrada 482 m2, další stavba - bývalá truhlárna má plochu 437 m2. Dům je zděný - z pálených cihel, střecha je sedlová a je po rekonstrukci. Dům je vybaven originálním dobovým nábytkem a původním dřevěným schodištěm. Vybavení domu je již v ceně. IS: přípojka obecního vodovodu, kanalizace, elektřina 230/380V, zemní plyn, vytápění ústřední plynové. Možný podnikatelský záměr s výstavbou druhého domu a následným odprodejem za vyšší cenu a využití velkého množství stavebního materiálu z demolice starého objektu, který se nachází ve dvoře. Vybavenost obce: pošta, obecní úřad, základní škola, stanice ČD, potraviny, zdravotní středisko. , prodám, na prodej,RD 5+1 Nesovice u Bučovic. Pozemek 1285 m2 - možnost další výstavby RD. Nesovice, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace