Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

RD 5+1 s garáží a dílnou, zahradou, skleníkem.CP 932 m2,ve Hvozdci u Veverské Bitýšky, Brno-venkov-20 km od centra Brna. Celý dům je ve velmi dobrém stavu, naprosto suchý a udržovaný. Voda – obecní i vlastní studna na předzahrádce, odpad- veřejná kanalizace, plyn v obci není. Vytápění řešeno kotlem na tuhá paliva a el.přímotopy. Kotel i radiátory jsou nové. Dispozice : v přízemí je chodba, kuchyň, pokoj, WC a sprch.kout, schodiště do 2.NP a schody do sklepa, kde je kotel.Z přízemí je vzadu vstup na dvorek a na zahradu. V patře jsou 4 pokoje, WC, koupelna s vanou a schody na půdu.Na dvoře jsou kůlny, na zahradě skleník, zahrada má zvláštní tvar (jnepravidelné U), končí oklikou opět na ulici, kde je i branka. Přes ulici přímo naproti domu je garáž s dílnou, která je součástí prodeje. Dům by mohl sloužit i jako 2-generační – dole i nahoře je soc.zařízení a "horní"kuchyň by se dala jednoduše zařídit v jednom z pokojů.Spojení s Brnem MHD, kolem brněnské přehrady anebo po dálnici., prodám, na prodej,RD 5+1 s garáží a zahradou,Hvozdec, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace