Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

RD 6+1 s garáží Hustopeče, zahrada 135 m2. Výborný stav. Lze úprava na dvougenerační bydlení. Hustopeče Prodej řadového rodinného domu 6+1 z roku 1987 v klidné lokalitě obce Hustopeče. Dům je celý podsklepený, z pálených cihel, celková zastavěná plocha 111 m2, zastavěná plocha domu cca 8,7 x 8 m. Za domem je zahrádka cca 135 m2 se zděným zahradním domkem s krbem a možností letního bydlení. Úpravy a rekonstrukce: nová plastová okna, nová střecha, nový plynový kotel. Suterén: garáž, dílna, prádelna s kotlem, místnost na sklep. Přízemí: obývací pokoj s halou, ložnice, kuchyně, koupelna se sprchovým koutem, WC. Patro: 4 pokoje, koupelna s vanou společně s WC, terasa. Možnost nástavby. Podlahové krytiny: v přízemí v hale a kuchyni dlažba. V ostatních místnostech koberce. IS: městský vodovod a kanalizace, studna s pitnou vodou, elektřina 220/380V, plynové podlahové topení + krbová kamna, ohřev vody: plynový průtokový ohřívač. Volný v průběhu 1-2 týdnů. Dům je ihned obyvatelný, ve výborném stavu, nevyžaduje žádné nutné opravy., prodám, na prodej,RD 6+1 s garáží Hustopeče, zahrada 135 m2. Výborný stav. Lze úprava na dvougenerační bydlení. Hustopeče, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace