Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

RD 6+2 Lhota u Vyškova - pěkný dvougenerační dům s garáží a pozemkem 3029 m2. Vyškov Pěkný prostorný dvougenerační rodinný dům 6+2 v obci Lhota u Vyškova. Dům je dvoupodlažní, částečně podsklepený. Zastavěná plocha je 200 m2. Zahrada 2.829 m2 je udržovaná, se skleníkem. V přízemí je obývací pokoj cca 25 m2, jídelna cca 12 m2 propojená s kuchyní cca 14 m2, druhá kuchyně cca 12 m2, ložnice cca 15 m2, dvě koupelny o výměrách cca 7,5 m2 a 9 m2 (obě s vanou), WC zvlášť. Ve větší kuchyni je instalována nová kuchyňská linka ve tvaru L s plynovým sporákem, v menší kuchyni je zánovní kuchyňská linka taktéž s plynovým sporákem. V 1. patře je velký obývací pokoj cca 30 m2, ložnice cca 14 m2 a pokoj cca 15 m2 s velkou terasou směrem do zahrady. Okna jsou dřevená udržovaná, podlahy smíšené (parkety, dlažba, dřevěná, betonová). Střecha sedlová, krytina pálená taška. V celém domě je ústřední topení s plynovým kotlem i kotlem na tuhá paliva. Na obytnou část navazuje technické zázemí (garáž, kotelna, dílna, dřevník). IS: elektřina 220/380V, obecní kanalizace, obecní vodovod, plyn. Termín uvolnění: vazba na koupi domu., prodám, na prodej,RD 6+2 Lhota u Vyškova - pěkný dvougenerační dům s garáží a pozemkem 3029 m2. Vyškov, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace