Rodinný dům Praha 6, prodám, na prodej" />
Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme vám ke koupi vícegenerační 4.patrový rodinný dům v atraktivní lokalitě Prahy 6 Veleslavín. Jedná se o dům se 6-ti samostatnými bytovými jednotkami. K dispozici je 3 x byt 1+kk z toho má jeden byt velkou terasu 70 m2 , 1x 1+1,1x 3+1/sklep, 1x 2+1/šatna s terasou 25 m2. Celková rekonstrukce domu byla ukončena v roce 2009, zateplená fasáda, nová střecha, nová dřevěná okna vyrobená na zakázku. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem společným pro celý dům, v bytech je podlahové vytápění + radiátory. Pro ohřev teplé vody má každý byt svůj bojler. Ve všech bytech je dlažba a nové kuchyňské linky. K dispozici je vlastní studna + hradní potok, sklep dlouhý 36 m, el. 220/380 V. V domě je garáž a u domu zahrada. V blízkém okolí je kompletní občanská vybavenost, v roce 2014 je plánované otevření stanice metra. Doporučujeme prohlídku. Rodinný dům Praha 6, prodám, na prodej,RD, 6 byt.jednotek, 480 m2, pozemek 374 m2, Praha 6 Veleslavín, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace