Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Řadový dům- ul. Okrajová, Jihlava, klidná ulice. 3min. na zastávku trolejbusu, cca 5min. do centra, cca 3min. k obchodním centrům, cca 300m do školky, kousek od žel. stanice Staré Hory. Blízko dětská hřiště, cyklostezka, rybník Borovinka. Přízemí: předsíň, hala, kuchyně, spížka, obývací pokoj s terasou, malá koupelna. 1. Patro: 4 pokoje–dva s terasou,koupelna. Suterén : kotelna-sklad, 2garáž s otevřenou dílnou. Z garáže je vstup do zahrádky a na druhou stranu do předzahrádky s dalším park. místem na vl. pozemku. Topení -plyn, voda - obecní vodovod, elektřina 230/400. Pozemky : zast. plocha a nádvoří 137m2, zahrádka 73m2. Dům : zastavěná plocha : cca 89,4m2, užitná plocha : cca 240m2 PENB : ev. č. průkazu : 366957.0, en. třída G. Mnohem více na našich stránkách - zavolejte, pošleme, můžeme dohodnout prohlídku. Realitky-nevolejte, nebudeme spolupracovat! , prodám, na prodej,RD Jihlava s 2garáží a zahradou, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace