Rodinný dům Kurdějov, prodám, na prodej" />
Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Exkluzivně nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům 4+kk v klidné lokalitě obce Kurdějov, vzdálené 3km od města Hustopeče. Dům má udržovanou zahradu a nachází se v lukratívní části Kurdějova nedaleko Ždánického lesa. Dispozice domu; v přízemí domu je samostatné WC, technická místnost a předsíň ze které se vstupuje do prostorné obytné haly s kuchyní. Z haly je přístup na terasu a krásnou udržovanou zahradu, které dominuje vzrostlá vrba.
Kuchyň je kompletně vybavená spotřebiči - lednice, myčka, mikrovlná trouba, elektrická trouba, sklokeramická deska. Součástí kuchyně je spíž. V patře jsou 3 pokoje a koupelna. Ve dvou pokojích jsou vestavěné skříně, v ložnici je prostorná šatna. V domě jsou krbová kamna a další možnost topení je podlahové vytápění v celém domě. Dům je napojen a na solární elektrárnu( umístěna na střeše domu) , která výrazně přispívá k celkovým nízkým nákladům na energie víc info v RK.V celém domě jsou plastová okna (Pramos) a dřevěné dveře s obložkami (Sapeli), v pokojích je klimatizace. V zahradě je automatické zavlažování, vrtaná studna a kůlna. Garáž pro dvě auta, je přístupná z ulice nebo z domu přes technickou místnost. Jedná se o lukratívní nabídku, doporučujeme prohlídku. Rodinný dům Kurdějov, prodám, na prodej,RD Kurdějov, Hustopeče u Brna, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace