Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Obec: Chrást Okres: Kutná Hora Kraj: Středočeský Pozemky výměra celkem: 3 892 m2 na zahradě je umístěn okrasný rybníček s cca 100 ks různých rybiček Rodinný dům Bytová jednotka: 2+1 Počet podlaží: 1 Zastavěná plocha: 108 m2 Obestavěný prostor: 540 m3 Celková užitná plocha: 85 m2 Stáří nemovitosti: cca 100 let Rekonstrukce: 2005 - 2008 Rekonstrukce - nové podlahy - nové omítky - sádrokartonové stropy - nové rozvody vody, kanalizace, elektro - nově osázena akumulační kamna + krbová kamna - osázeny nové dveře z dřev. masivu do dřev. zárubní - nové dřev. okna - nová střešní krytina - nemovitost je chráněna bezpečnostním systémem, který senzoruje každou místnost a je napojen na simkartu Sítě - elektro - vodovod (studna i městská přípojka) - kanalizace (veřejná) Rozměry 1.PP sklep (13,1) 1.NP vstupní hala s krbovými kamny (15,0) koupelna s WC (3,3) obývací pokoj (17,6) kuchyň (16,3) ložnice (14,9) šatna (5,2) , prodám, na prodej,RD po rekonstrukci v Chrástu, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace